ДРАГИЋЕВИЋ: НЕЋЕ НАС ГОЛ

МИТРОВАЧКИ РАДНИЧКИ ОСВОЈИО ДВА БОДА У ПРВА ЧЕТИРИ КОЛА

Руже не цветају Сремцима. Раднички је играо без голова на премијери на свом терену са Слободом, затим је тим тренера Дејана Николића доживео минималан пораз у гостима новобеоградском имењаку (0:1) и ремизирао поново као домаћин, са Инђијом – 1:1. Колону намењену поразима допунио је вечерњи сусрет у Шумадији, са Металцем – 0:2.
– Тешко дајемо голове, баш немамо среће у фази напада, међутим, долази изгледа време да коначно поведемо и победимо, пре свега због добре атмосфере у екипи, а поготово ради мира у кући – каже голман Михаило Драгићевић.
Бивши чувар мреже и извесно време капитен Бродарца жали за рано примљеним головима у гостима Металца, у четвртом колу.
– Милановчани су повели у шестом, а већ у 17. минуту, тако се наместило, поставили коначан резултат. Није било добро на почетку утакмице, стали смо да се бранимо у првих 15 минута и брзо смо два пута матирани. Знали смо, анализирајући утакмице бившег суперлигаша, да Металац врши пресинг до половине првог полувремена, да има брзе бочне играче, такође и спретне у средини. Сами смо криви, међутим, гледамо да поуке извучемо што пре и победимо у следећем колу, јер нам је то најпотребније. Да смо испод Рудника смањили у 40. минуту на 2: 1, све би било отворено и другачије, вероватно би се ситуација одвијала у нашу корист, освојили бисмо сигурно бод, ако не и сва три. Добро смо изгледали на терену од 46. минута, узалуд кад није вредело неће нас гол.
Војвођански дерби је на реду, у суботу град на Сави стиже ОФК Вршац, дебитант.
– Све ћемо да учинимо да наша иницијатива коначно вреди у виду освајања бодова, узалуд добра партија кад се то не види погледом на табелу. Слика из другог полувремена у Горњем Милановцу морала би да буде пугоказ ка бољим резултатима, ред да коначно реализујемо шансе, макар сваку другу, контролисаћемо игру и верујем у победу у петом колу – рекао је Михаило Драгићевић.

Извор: http://www.zurnal.rs 

ОБЈАВЉЕНО: 25. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!