ДРАГОЉИЋ: ИЗВУКЛИ СМО ПОУКЕ

ИНЂИЈА ПРИВОДИ КРАЈУ ПРИПРЕМЕ У ТУРСКОЈ

Инђија је, у јесењој сезони, могла да оствари и бољи пласман, али и пета позиција није за потцењивање. Зелени су стартовали амбициозно, са жељом да, као и у прошлом првенству, ривале руше без пардона, али испоставило се да су се саплели на неколико битних степеника, па су се удаљили од трона. Времена за исправљање грешака, ипак, има, а богатији су и за јесење искуство, па се надају и бољем пласману.
Фудбалери Инђије, од првог дана припрема, раде пуном паром, без калкулација, а другу фазу реализују у Анталији где имају и јаке противнике.
– После две и по недеље тренинга у Инђији, дошли смо у Турску на две ударне недеље за стицање кондиције и снаге. Имамо идеајлне услове, за сада смо задовољни како тим изгледа на терену – каже Горан Драгољић, шеф стручног штаба.
Стручни штаб клуба из Срема предузео је све мере да пролеће буде берићетније.
– Дошло је до извесних корекција у систему, као и у принципима игре. Упоредно са стицањем снаге радимо и на тактичкој припреми, а слику екипе и степен форме проверавамо кроз јаке утакмице.
Инђија је, у Анталији, минималним резултатом савладала Ордабаси из Казахстана, а ремизирала је са Катовицама, пољским трећелигашем (1:1).
– Биле су захтевне утакмице, како у физичком, тако и у тактичком смислу и показале су нам правац.
Драго ми је да смо у свим сегментима испунили план припрема у Турској.
Када је реч о плановима за други део првенства, у гласу и порукама шефа струке Инђије назире се огромна доза оптимизма, а то краси и све друге у клубу.
У односу на јесен смо искуснији и паметнији, извукли смо поуке. Очекујем да будемо на једном од прва четири места и да се боримо за пласман у највиши ранг. Битно је да смо остали на окупу и да влада сјајна атмосфера. Милош Џугурдић и Димитрије Побулић треба да подигну ниво игре и, без дилеме, бићемо јачи него у првом делу – јасан је Горан Драгољић.

Ј. Радисављевић

ДАНАС НА ЦРТИ ХВИДОВРЕУ

Фудбалери Инђије одиграће, данас, последњу утакмицу у Турској. У важној провери укрстиће копља са Хвидовреом, чланом друге лиге Данске. Зелени ће се сутра вратити у Србију.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 08. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!