ДРАГОЉИЋ: ТРОЈКА ЈЕДИНА ОПЦИЈА

ИНЂИЈА НА ПРОЛЕЋНОЈ ПРЕМИЈЕРИ СА ЛОЗНИЦОМ ЖЕЛИ ПЛЕН ЗА ПЛАСМАН У БАРАЖ

Инђија са великим амбицијама улази у пролећни део трке за бодове. Први део првенства није протекао по плану, зелени су остајали без плена тамо где су највише очекивали, пред неким ривалима неочекивано су лако полагали копља, али имаће сада идеалну прилику да свима покажу да заслужују место у друштву најбољих.

Прволигаш из сремске равнице одмериће снаге са Лозницом, а поглед на табелу савршен је показатељ тога коме припада улога фаворита. Иако пролећне борбе тек стартују улог за обе екипе је велики, желе тројку, али јасно је да до тријумфа може стићи само једна.

– Недељковић, Радосављевић и Стевановић, због картона, неће бити у конкуренцији за меч са Лозницом. Мијаиловић, Славиша Стојановић и Станојевић су ровити због повреда, а Џугурдић, Побулић и Кошанин нису регистровани, па ни на њих нећу моћи да рачунам. Десетковани смо, али и у таквом саставу јуришаћемо на победу, јер само са три бода можемо да останемо у конкуренцији за неко од прва четири места. Сваки бод биће нам злата вредан – каже Горан Драгољић (на слици), шеф стручног штаба.

Зелени без обзира на табелу, истим очима гледају на све противнике, а уочи меча са Лозницом не размишљају о принципу “лако ћемо” јер им се јесенас такав начин више пута обило о главу.

– Лозница је претрпела много промена у свим структурама и ценимо је у сваком погледу. Знамо, ипак, шта нам је чинити, јер једноставно морамо да победимо. Добро смо одрадили припреме, како у тактичком, тако и у техничком смислу и једва чекамо да утакмица почне – поручио је Горан Драгољић. 

Зелени су јесенас узели меру Лозници (3:1), а пред важан сусрет ништа нису желели да препусте случају и директно из карантина истрчаће на терен.

Ј. Радисављевић

Извор: http://www.zurnal.rs 

ОБЈАВЉЕНО: 25. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!