ДРАГОЉИЋ ЗА ЕЛИТУ

Инђија ће у наредну сезону упловити са новим-старим стручним штабом. Цех слабим резултатима у финишу минулог првенства, платио је Милан Куљић, а челни људи прволигаша из сремске ревнице, у склопу припрема за нову трку, решили су горуће питање.
Поверење да зелене поведе ка Супер лиги добио је Горан Драгољић, а његов помоћник биће Јован Голић. Чини се да је ово најбоља одлука обзиром да су у тандему, током целе минуле сезоне, били у улози помоћника, најпре код Небојше Јандрића, па после и у штабу Милана Куљића.
Драгољић и Голић одлично познају кадар, фудбалери су навикнути на њихове захтеве, тако да неће бити периода аклиматизације и упознавања са новим системом рада.
Сви фудбалери Инђије још имају уговоре и само неколицини истичу крајем јуна. Челни људи клуба ће, на основу новог-старог стручног штаба, који је упознат са врлинама и манама сваког појединца, водити разговоре са играчима. Појединци ће, сигурно, добити слободу за избор нове средине, док неки неће моћи да оду тек тако. У плану је и ангажовање новајлија, а на којим позицијима зависиће од процене стручног штаба.
Инђија ће и у наредну сезону ући са истим амбицијама. Од старта ће све да буде подређено пласману у друштво најбољих. До финиша пролећне сезоне готово сви су били сигурни да ће се клуб из Срема експресно вратити у елиту, али очајан учинак у плеј-офу учинио је своје, па је завршио тек на петој позицији, без баража.

Ј. Радисављевић

БУДУЋНОСТ ЖЕЛИ ИГЊАТОВИЋА

Урош Игњатовић, десни бек Инђије, прошле сезоне био је, без конкуренције, један од најбољих у дресу Инђије, а запажене игре многима су запале за око. Између осталог, интересовање је показала и Будућност из Подгорице. Челни људи Инђије за сада су са Подгоричанима на телефонској вези, вођени су разговори, али до конкретне понуде још није дошло. Остаје да се види да ли ће клубови пронаћи заједнички језик око трансфера талентованог дефанзивца за којег је интересовање показао и Вождовац.
Игњатовић је прошле сезоне одиграо 34 утакмице, на терену је провео 2.935 минута и постигао два гола.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 10. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!