ОМЛАДИНАЦ (НБ) СА НОВИМ ШЕФОМ

После пораза од Нафтагаса и растанка са тренером Марком Андрејићем, у Омладинцу су брзо реаговали и за наследника изабрали Николу Дринчића. Некадашњи сјајни играч Партизана, Војводине и других клубова, у српсколигашко друштво дошао је из стручног штаба ИМТ-а.

– Био је опција и раније, пре Андрејића, али имао је обавезе везане за ИМТ. Нисмо били задовољни игром и реупатима, заостајали смо четири бода за лидером, а сад смо у минусу седам и нисмо желели да тонемо. Захвалили смо се Андрејићу и настављамо са Дринчићем. Обавио је тренинг, разговарао са играчима и припрема тим за дуел са Текстицем. Помагаће му Дејан Бабић, некадашњи играч Партизана и интернационалац који је недавно заршио каријеру – каже Игор Митровић, председник Омладинца. Новобановчани су почели са Андријом Пољаком, који је, у финишу прошлог првенства, преузео екипу и придобио поверење. Током лета, Омладинац је променио кадар, оставио само неколицину првотимаца, а после три кола разишао се са Пољаком. Два меча тим је предводио помоћник Миодраг Радисављевић, а преосталих шест Андрејић.

– Време лети и кад се не оствари ниво који се, по квалитету завређује, промене су неминовност. Свако чекање може скупо да кошта и нисмо једини који променама желимо бољитак и добре резултате. Сад нам је у фокусу меч са Оџачанима, па гостујемо лидеру, дочекујемо Први мај и сви су испред нас и биће тешко. У последњој рунди гостујемо у Зрењанину, а Раднички вреди више и игра боље од пласмана на зачељу и пет бодова.

Б. Бу.

Фото: Омладинац (НБ) 

Извор:http://www.zurnal.rs