ДРИНЧИЋ ЗАДОВОЉАН

ОМЛАДИНАЦ (НБ) СА 12 НОВАЈЛИЈА   

Дринчић, шеф струке Омладинца, пре осталих почео је припреме. Зелено-бели су на седам провера имали шарене резултате, али у последња два теста, са Слободом из Доњег Товарника и шајкашког Борца видело се да је некадашњи ас дошао до добитног састава.

– Резултати су увек битни, али желели смо да свима пружимо шансу –  каже Дринчић. – Играчки погон није увек био комплетан и нисмо били у могућности да саставимо тим по жељи. Испунили смо, ипак, све планове у тренажном процесу и задовољан сам урађеним, физички спремни улазимо у наставак првенства.

Ангажовано је 12 новалија и Дринчић је похвалио њихов потенцијал.

– Довели смо младе и брзе играче, са додатном енергијом добијамо на квалитету и сви су показали да имају потенцијал. Задовољан сам њиховом жељом да, кроз рад, напредују. Желели смо играче са карактером, спремне да се максимално ангажујуи напредују.

Дринчић је преузео екипу четири кола пре краја јесење сезоне, кд распоред није било наклоњен Омладинцу. Изгубио је од Текстилца, ремизирао у Сомбору, па победио Први мај и зрењанински Раднички.

– Сомборци су одустали и краћи смо за бод, сада смо од лидера из Оџака удаљени осам корака. Увек желим да јурим највише и имам стрпљења, идемо постепено и видећемо докле ћемо да стигнемо. Ценимо ривале, али верујемо у сопствене вредности и могућности да се, кроз надигравање, наметнемо и искористимо прилике.

Унео је много новина међу Новобановчане, а уз резултате жели лепу игру.

– Хоћу да будемо препознатљиви, да играмо офанзивно, брзо и са течним пасом. Припремни мечеви су једно, првенствени нешто друго и надам се добром – јасан је Никола Дринчић, тренер Омладинца. Б. Бу.  

БЕЧЕЈЦИ СУРОВА ТРАДИЦИЈА

Игор Митровић, председник Омладинца, пред гостовање Бечејцима, изнео је занимљив податак:  

– Од 2015. године смо у каравану и то је најдужи стаж у Српској лиги „Војводина“. Све смо побеђивали, али никад Бечејце, одиграли смо осам мечева, само 2019. године није било голова, на нашем терену, све остале дуеле смо изгубили – каже Митровић.   

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 03. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!