ДРИНЧИЋЕВ ПОЗИВ СЕ НЕ ОДБИЈА

НИКОЛА МИРИЋ НОВО ПОЈАЧАЊЕ НОВОБАНОВЧАНА

После нападача Ђурађа Добријевића, који је стигао из Лознице, Новобановчани су ангажовали још једно појачање. Зелено-белу опрему Омладинца задужио је десни бек Никола Мирић, рођен на Бадњи дан 2002. године.

Поседује занимљиву фудбалску биографију. Почео је у пионирима Војводине, наставио у кадетима и јуниорима Партизана, да би га Новосађани вратили назад.

– Био сам у јесењој сезони на позајмици у прибојском ФАП-у, пре тога, годину дана играо сам у прволигашком Кабелу. Као позајмљен играч Војводине бранићу на пролеће боје Омладинца. Дошао сам на позив тренера Николе Дринчића. Био сам у Воши кад је играо, тренирали смо заједно и амбиције су се поклопиле. Прави се тим за високе домете и стигао сам да помогнем – рекао је Мирић.

Предраг Пејчиновић, спортски директор Новобановчана, задовољан је првим појачањима.

– Иде по плану и извесно је да ћемо имати јачу екипу и конкуренцију на вишем нивоу – казао је први оперативац Омладинца. – Ангажовањем Добријевића и Мирића, нисмо завршили прелазни рок, биће још новајлија.

Пејчиновић је додао да клуб у другом делу сезоне не рачуна на Предрага Попадића, Срећка Миливојевића, Милоша Симоновића и Небојшу Иванчевића и да су слободни у избору нове средине.

Б. Бу.

Фото: Омладинац 

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 29. 12. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!