ДРУГИ ДЕО ПОД КОНТРОЛОМ

ПОДУНАВАЦ ОСВОЈИО БОДОВЕ У БЕЧЕЈУ, УОЧИ КОМШИЈСКОГ ДЕРБИЈА СА ЈЕДИНСТВОМ

Песма Белегишана поред Тисе. Подунавац је голом Ђорђа Перишића, крилног нападача из категорије бонуса и појачања из Бродарца, освојио три бода у Бечеју и ухватио залет за комшијски дерби код куће са старопазовачким Јединством.

– Иза нас је утакмица у коју смо најслабије ушли од почетка трке за бодове. Стигли смо 40 минута пред почетак, фудбалери су се лоше загрејали, а то је било видљиво у првих 20 минута. Домаћин је створио четири шансе, три су биле из прекида и могле су да буду кобне. Десио се пад концентрације, ушли смо у ритам у 25. минуту, постигли гол пред крај првог дела, а друго је било под нашом контролом, Челар и Милановић нису погодили мрежу Бечејаца – каже тренер Драган Стевановић.

Искусни стручњак, на клупи Подунавца, са трибине ће да командује у недељу поподне у комшијском дербију са Старопазовчанима.

– Архивирали смо тријумф на терену поред Тисе, ОФК Бечеј је имао једну шансу, био је у прилици да нас казни за та два прома шаја, а кад подвучемо црту освојили смо велика три бода. Бечејци имају неколицину добрих фудбалера, али притисак их је закочио. Добио сам жути картон и аутоматски нећу моћи да стојим испред клупе на битној утакмици. Нећемо, ипак, имати притисак, јер смо били успешни на гостујућем терену.

Белегишани неће моћи да играју у најјачем саставу, везиста Миликић је ван строја због парних картона, а двојица играча су болесна.

– Изгубили смо од Јединства на генералној проби у СЦ ФС Србије у Старој Пазови (1:5), али пријатељске утакмице су једно, а првенствене нешто друго. Максимално ангажовано, паметно и енергично схватићемо обавезе, нисмо изгубили на десет последњих мечева – рекао је Драган Стевановић.

Д. Јовановић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 21. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!