ДРУГИ ГОЛ ПРЕЛОМИО КРАЈ ТАМИША

ДЕЈАН КЕРКЕЗ, ШТОПЕР СПАРТАКА, ПОЈАСНИО РАЗЛОГЕ ПОРАЗА ГОЛУБОВА ОД ЖЕЛЕЗНИЧАРА

Екипа Спартака се препородила од доласка Ненада Лалатовића. Игра је постала динамичнија и организованија, уписане су и две победе без примљеног гола. Али је уследило гостовање Железничару који спречио да и трећи пут зашлеше у ритму. Суботичани су приказали одличну игру посебно у другом полувремену, само гол је недосгајао да се кући врате с бодом.

– Знали смо да ће утакмица бити тешка, јер је Железничар добра екипа са искусним појединцима. Иако смо победили на почетку првенства, нисмо у Панчево отпутовали с мишљу као лако ћемо до новог тријумфа. Примили смо први гол али врло брзо и изједначили. Контролисали смо игру били равноправан ривал. Несрећно смо примили други и тад је све било много теже. Иако смо у другом делу имали тоталну иницијативу, контролу утакмице и створили много шанси Железничар се успешно бранио и сачувао предност – објашњава Дејан Керкез, капитен Спартака.

Да се Голубови врате кући без бодова побринуо се бивши играч Спартака Стефан Хајдин. стрелац другог гола за Панчевце.

– Тако обично и буде у фудбалу. Стефан је велики професионалац, али се и наместило да постигне гол против бившег клуба. Да смо искористили шансе у другом полувремену, не би понео епипет човека одлуке – кроз шалу каже Керкез

До краја јесењег дела пред Голубовима су утакмице на свом терену са Црвеном звездом и гостујућем с Новим Пазаром у одложеној из деветог кола. Суботичанима биће тешко против шампиона, неће моћи да рачунају на Танасијевића и Пријовића због картона у Панчеву.

– Дочекаћемо наш највећи клуб, који је у последње време приказао мале проблеме у игри на што је вероватно траг оставила Европа. Али, Звезда је Звезда. Квалитетна, можда ове године као никад раније. Наше је да се спремимо и добро одиграмо, иако у томе биће потешкоћа због неиграња Танасијевића и Пријовића.

М. Новковић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 11. 12. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!