ДРУГИ ЛЕТЊИ ТРАНСФЕР СУБОТИЧАНА: СРЕЋКОВИЋ У ПОЉСКОЈ, СПАРТАКУ ШЕСТОЦИФРЕНО ОБЕШТЕЋЕЊЕ

После Едмунда Ада Плави голубови продали и сјајног крилног нападача

Едмунд Адо је преласком у Црвену звезду отворио летњу пијацу у Суботици, а непосредно после централног везисте који је појачао Црвену звезду са севера Србије отиснуо се и Никола Срећковић, који је нови играч Висле Плоцк.

Крилни нападач који је у претходном периоду Спартак водио као капитен и афирмисао се као лидер актуелне генерације Суботичана, потписао је двогодишњи уговор уз опцију продужетка сарадње на још једну сезону и на основу обештећења донео Спартаку приход од око 300.000 евра, сазнаје Моцарт Спорт.

Крилни фудбалер који је пут градио кроз Радову школу, а потом у дресовима Вождовца, Војводине и Спартака, током претходне сезоне је уписао минуте на 36 званичних дуела, постигао седам голова уз пет асистенција и тако привукао пажњу иностраних клубова. Најконкретнији био је пољски клуб који је у минулој сезони испао из елитног ранга такмичења, али је већ у првим данима летње пијаце показао одлучност да се адекватно појача и нападне промоцију.

Озваничење Срећковићевог ангажмана који је већ на лекарским прегледима у Плоцку очекује се најкасније сутра, а осим њега у клуб је стигао и Милан Спремо, некадашњи фудбалер Војводине и Напретка, који после истека уговора са Лођом долази као слободан играћ.

Подсетимо, пре Срећковића, клуб су напустили и Едмунд Адо, Нобору Шимура, Милош Остојић, Мишо Дубљанић и Јанко Тумбасевић, али је пре продаје крилног фудбалера само централни везиста из Гане донео прилив новца кроз обештећење.

Извор: http://www.mozzasport.com

ОБЈАВЉЕНО: 27. 06. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!