ДУБАЈИЋ УМЕСТО ЈАРЧЕВИЋА

ПРОМЕНА НА КЛУПИ ЈЕДИНСТВА (БАНАТСКО КАРАЂОРЂЕВА) 

После утакмице са Будућности (Српска Црња), Јевто Јарчевић више није тренер Јединства из Банатског Карађорђева. Летос је преузео екипу и наследио Бошка Михајловића, који је, шест сезона, био шеф струке.

Разлаз са стручњаком, који је увео Кикинђане у српсколигашко друштво, уследио је после два кола. На гостовању у Влајковцу, Карађорђевчани су поражени (1:3), а са гостима из Српске Црње одиграли су 2:2. У Јединству, које је у последње четири сезоне било три пута другопласирано и прошле године треће на војвођанском „Истоку”, очекивао се бољи старт и више од бода.

Вођство клуба брзо је реаговало и нови тренер је Слободан Дубајић. Легендарни фудбалер Пролетера, шампион са немачким Штутгартом и интернационалац у Јапану, последњих година ради са најмлађима у Јединству, а летос га је Јарчевић именовао за помоћника. Дубајић је најављен као прелазно решење и у раду ће му помагати некадашњи првотимац Александар Бицок.

КОВАЧЕВИЋ: МОЖЕ ДА СЕ НАДОКНАДИ

Искусни дефанзивац Душан Ковачевић, годинама првотимац, изјавио је да се пропуштено може надокнадити.

– Очекивали смо више од бода из прва два меча, али све може да се надокнади у наредним утакмицама. Идемо даље, свесни да су пред нама велики изазови. Имамо квалитет и високе амбиције и максимално посвећени можемо да их остваримо— каже Ковачевић.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 22. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!