ДУНЂЕРСКИ ОТИШАО, СПАРТАК СА НОВИМ ТРЕНЕРОМ У ГРЧЕВИТОЈ БОРБИ ЗА ОПСТАНАК

Промена за кормилом суботичког суперлигаша

Идемо даље. Са променама тренера наравно. С тим да ову последњу није иницирао сâм клуб, већ тренер. Љубиша Дунђерски је одлучио да напусти клупу Спартака пошто осећа да не може да помогне екипи у борби за опстанак у Moцарт Бет Суперлиги.

Како сам каже, Дунђерски није могао ни да спава после недељног пораза од нишког Радничког усред Суботице.

“Донео сам одлуку након јучерашњег пораза и непреспаване ноћи да поднесем оставку на место шефа стручног штаба ФК Спартак Ждрепчева крв. Оставку подносим из људских и моралних разлога, а пре свега јер осећам да више не могу да помогнем Спартаку у борби за опстанак. Мислим да у право време подносим оставку, јер следи пауза у првенству, а самим тим ће нови тренер имати довољно времена да се упозна са играчима и промени нешто у систему игре, а све у циљу што бржег опстанка Спартака у Moцарт Бет Супер лиги. Захваљујем се управи клуба и навијачима на досадашњој подршци и разумевању овог мог чина”, саопштио је суботички суперлигаш.

Три кола пре краја регуларног дела сезоне Спартак има 24 бодова, свега шест више од фењераша из новосадске Младости и четири од Радника. А та два клуба тренутно су на позицијама које значе селидбу у Прву лигу Србије. Младост Лучани и Спартак су тренутно на местима које значе бараж за опстанак у елити. С тим да ни Јавор ни Раднички ни Напредак, тренутно испред Суботичана, нису у сигурној зони.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 20. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!