ДУНЂЕРСКИ: ПАРТИЗАНУ СЕ ДАН КАО ПРОТИВ МЛАДОСТИ ДЕШАВА ЈЕДНОМ У ДЕСЕТ ГОДИНА

„Против Шерифа показали да је то прошлост“, каже тренер Спартака

Победа над Шерифом у Молдавији уз врло слабу игру није одушевила навијаче Партизана, али јесте пробудила опрез у табору Спартака пред сутрашњи дуел (17.00) са црно-белима.

Парни ваљак се тешко креће кроз пролећне изазове, прошлог викенда је доживео код куће од Младости ГАТ један од најтежих пораза у историји (4:0), међутим, тренер Спартака Љубиша Дунђерски упозорава да се такав дан црно-белима јако ретко дешава и да још један такав очајан меч београдског састава не треба рачунати.

Мада, Спартак је јесенас усред Хумске славио голом Луке Бијеловића (1:0), па имају разлога Суботичани да верују да могу тај учинак да понове.

„Играчи су свесни у каквој се ситуацији налазимо и даће све од себе да изађемо из резултатске кризе. У госте нам долази екипа која је пре седам дана одиграла катастрофално у одбрани, али тим не умањујем победу екипе Младости из Гата која је добра екипа предвођена мојим колегом Љубомиром Ристовским. Партизан је у четвртак показао да је таква њихова игра прошлост и да се им се то дешава једном у десет година. То нас не сме заварати, Спартак сутра мора да иде на победу или да бар узме неки бод јер мислим да незаслужено нисмо узели бодове у прва два кола што се види и по нашој игри“, поручио је Дунђерски.

И везиста Петар Станић сматра да су Плави голубови заслужили више по приказаној игри у прва два пролећна кола.

„Нисмо заслужили да не узмемо ниједан бод у прва два кола наставка првенства. Прошла утакмица у Ивањици није била одиграна по неким модерним фудбалским условима. Извукли смо дебљи крај мада мислим да нисмо то заслужили, а поготово против Чукаричког. Долази нам Партизан који заслужује велики респект, а то што је у прошлом колу кикснуо нама ништа не значи. Успели смо да им узмемо три бода на стадиону ЈНА, па зашто то не бисмо урадили и овде где боље играмо и где смо за око лепши за гледање“, резон је Петра Станића.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 19. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!