ДУШАН КЉАЈИЋ: ДОШЛО ЈЕ ВРЕМЕ ЗА РАСТАНАК

Тренер Душан Кљајић и Омладинац из Нових Бановаца разишли су се у не баш пријатној атмосфери. Искусни стручњак преузео је екипу у петом колу, када су били на последњем месту, без победе и датог гола. Преко ноћи је препородио тим, у незабележеној серији од осам победа, са последњег места винули су се у горњи дом. Остаће уписано да је под његовом палицом укњижено девет победа, по три ремија и пораза.

Ништа није наговештавало да ће доћи до раскида сарадње након солидног старта у наставку првенства. Неочекивани и убедљив пораз од Тисе усковитлао је страсти поред Дунава, избиле су варнице на релацији младе управе и искусног стручњака.

– Осетио сам да смо изгубили са 3:0 а могло је бити убедљивије. То није ниво 3-4 екипе у лиги, која је знала да прави резултате у дугим серијама. Донекле оправдање може бити велики број повређених и суспендованих играча. Са повредама су кубурили Арчин, Крнета, капитен Мисић због жуљева није тренирао неколико дана, картони Станисављевића и клубска суспензија Добривојевића утицали су да наступимо у окрњеном саставу, али то не може бити оправдање за неуспех. Највише ми је чудно да су се неки играчи изненада повредили. Наводим пример најбољег играча Тодоровића, који је игру напустио у 20. минуту. Све смо урадили у току недеље да добијемо утакмицу и пошто је све урађено а нисмо успели, осетио сам моралну обавезу да се повучем – објашњава Кљајић.

Искусни тренер није желео да се бави детаљима, нити именује кривце. Зар се не осећа превареним оних 300-400 навијача, који су дошли да бодре своје љубимце а они им узвратили на такав начин, звиждуци и негодовање су најбоља потврда изреченог.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 02. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!