ДВА РЕМИЈА ЗА ЛЕПШИ ФИНИШ

Два узастопна нерешена резултата фудбалера Хајдука 1912 сигнал су да, после пет пораза у низу, Куљани полако излазе из резултатске кризе. И1рачи Жељка Рачића, шефа стручног штаба, пред својим симпатизерима ремизирали су са Радничким из Зрењанина (2:2), па су освојили бод и у Руми против Првог маја (0:0).

– Иза нас је турбулентан период, са много проблема на терену и ван њега, па су два ремија донекле смањила резултатски и бодовни дефицит. Иако смо били ослабљени, вратили смо се из Руме са бодом, против увек неугодног ривала, предвођеног новим тренером Бошковићем – истакао је Рачић.

Пред Хајдуком 1912 је још један један тежак и резултатски неизвестан сусрет са Железничаром, једним од кандидата за првака. Према положају на табели, Инђијци су фаворити, али то да је и драж сусрету, јер ће Куљани имати изазов да пруже снажан отпор и наставе узлазну линију добрих игара и резултата.

– Тежак противник, заслужено се налази у врху. Има спој искусних и младих играча, иако имамо великих кадровских проблема, спремамо се максимално и желимо да дамо последњи атом снаге да бисмо остварили повољан резултат – каже Жељко Рачић.

М. Јовичић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 27. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!