ЕКИПА ИЗ АДОРЈАНА ДОКАЗАЛА ДА ЈЕ ТРЕНУТНО НАЈБОЉИ ПОТИСКИ КЛУБ (ВИДЕО)

Иако табела Српске лиге – група Војводина има другачију слику, где је ОФK Бечеј 1918 четврти са 41 бодом, а Тиса из Адорјана десета са шест бодова мање, првомајска утакмица је доказала да је у овом тренутку екипа из Адорјана најбољи потиски клуб. Да је ова констатација тачна, потврђује резултат од 5:0 у корист Тисе! Да зло буде веће, коначан резултат је могао бити и убедљивији.

Јасно је да српсколигаш са Тисе нема исти састав као јесенас, ни стручни штаб, на шта одговор треба да да клупско руководство, али навијаче интересују само резултати. А они су овог пролећа више него скромни. После 10 одиграних кола, укњжене су три победе, два нерешена резултата и пет пораза, уз негативну гол разлику 11:22. Само захвајујући залихи од јесенас (15 9 3 3 31:19 30), Бечејци су још увек у „горњем дому“ као четврти. Али како је кренуло… Уосталом, укњижили су хет – трик у поразима, а јесенас су могли да се подиче са „покером“ у победама. Истина, статистички подаци понекад знају да заварају, али у овом случају многе недомумице разоткривају.

– Не може да буде оправдање, али десеткован састав смо супроставили Тиси, што су њени играчи максимално искористили, били бољи и заслужено победили. Ми нисмо могли да рачунамо на Зељковића, Kрајиновића, Тутњевића и Жеравицу, који је недовољно опорављен у самом финишу ушао уместо, такође, повређеног Воргучина. Уз све то, изостао је вољни моменат код наших играча и пораз је био неминован, вели тренер Бечејаца Лазар Дабижљевић.

Боје ОФK Бечеј 1918 у Адорјану бранио је следећи састав: Милованов, Бркић (Милин), Ћук, Воргучин (Жеравица), Прерадов, Виновић,Томић, Шормаз, Kудрић, Томчић (Kувекаловић), Попадић (Нађ).

Нови изазов за Бечејце је Омладинац из Нових Бановаца. Утакмица се игра у суботу, 7. маја, од 17 сати на Градском стадиону крај Тисе. Иако је деветопласиран са 36 бодова, Омладинац није нимало наивна екипа. Уосталом, победили су у суботу Хајдук из Kуле са 3:0, а исти ти Kуљани су однели цео плен (4:2) из Бечеја. Зато, Бечејци ни ове недеље морали додатно да се ангажују на тренинзима, како их не би стигло још једно непријатно изненађење.

 

 

Аутор: В. Јанков

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 02. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!