ЕКИПА СПАРТАКА ЖДРЕПЧЕВЕ КРВИ ПУТУЈЕ РАСТЕРЕЋЕНО У БЕОГРАД

Након убедљиве победе над Вождовцем фудбалере Спартак Ждрепчеве крви очекује ново искушење. У наредном колу Моцарт Супер лиге играју против ФК Чукарички на њиховом стадиону на Бановом брду у Београду. Утакмица се игра у недељу 7. августа са почетком од 21:00 час.

Предстојећу утакмицу најавио је шеф струке Славко Петровић – У прва четири кола смо добро одрадили домаћи задатак те растерећено путујемо у Београд где нас очекује тешка утакмица. Екипа Чукаричког низ година показује да спада у сам врх српског фудбала. Ја сам лично навијао за Чукарички када су играли против холанђана и због коефицијента српског фудбала. Нажалост гости су брзо дошли до убедљивог водства и у том мечу нисмо видели сву њихову снагу. Ми ћемо све учинити да дођемо до нових бодова иако је нормално да је Чукарички кући фаворит. Међутим моја екипа ако настави са оваквим играма и залагањем свима ће бити трвд залогај. Верујем да нас очекује једна интересантна утакмица.

Првотимац Шћепановић Срђан истиче квалитете наредног противника – Очекује нас захтевна утакмица по мени једна од најтежих гостовања у нашој лиги. Чукарички је добра екипа са добрим и квалитетним појединцима. Меч дочекујемо после низа наших добрих резултата што нам ствара позитивну атмосферу. Верујем да уколико испунимо све задатке што нам зада шеф и Стручни штаб можемо се надати позитивном резултату.

По речима Славка Петровића, суботичани имају одређених кадровских проблема. Изостаће Схимура, који је био у доброј форми и који ће сигурно недостајати екипи, док се у тим враћа Тошевски који ће бити у протоколу.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 07. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!