Иако су на полувремену меча у Старчеву водили 3:1, Елемирци су, после 11 победа и ремија, доживели први пораз у пролећној сезони војвођанског „Истока“. Губитак бодова не ремети планове у Нафтагасу, а тренер Владимир Грбушић истиче да су из грешки, у другом делу меча, доживели пораз.

– Борац је чврста и хомогена екипа и није случајно на трећем месту. Сами смо криви за пораз и превише је пет лопти у мрежи. Не жалим се што нисмо били комплетни, током сезоне сви су имали прилику да се искажу и слика постаје кристално јасна о појединачном учинку. У наставку смо направили четири грешке и примили толико голова. Неке су се и поновиле и то не треба да нам се дешава – каже Грбушић.

Играчи су дуго били под резултатским притиском.

– Циљ је био пласман међу српсколигаше и кад смо то обезбедили, осетило се мање жара. У другом делу меча у Старчеву, као да су мотиви нестали. Сви једва чекају да се одиграју последња два меча и да се трка заврши. На гостовању у Омољици треба да будемо обазриви и да грешке сведемо на минимум. Младост је опасан тим на своме терену и неће да нам буде лако.

Аутор: Б. Цв.

Извор: http://www.zurnal.rs