ЕЛЕМИРЦИ KОРАK БЛИЖЕ СРПСKОЈ ЛИГИ НАKОН ПОБЕДЕ НАД ОМЛАДИНЦЕМ

Елемирци су победом над гостима из Ботоша резултатом 3:0 и поразом Јединства против Црвене звезде из Војводе Степе направили велики искорак ка Српској лиги и сада имају 8 бодова предности у односу на другопласирано Јединство.

Прву прилику на мечу имао је Миливојев у 4. минуту, када је након додавања Грбана лопту са ивице шеснаестерца послао преко гола. Тадић у 22. минуту пробија по десној страни, на другој стативи проиграва Миливојева који погађа за 1:0.

У 32. минуту Миливојев, након одличног одиграног паса, проналази Грбића који са 10 метара шаље лопту поред гола. Недуго затим на одбијену лопту десно искоса натрчава Миливојев и погађа супротну стативу Мишкова, на лопту наилази Тадић и са 6 метара на срећу гостију лопту шаље тик поред гола.

Делић истрчава одличну контру за Омладинац, али у последњем тренутку уклизава Бјелица и спречава Ботошане да дођу до поготка. Одмах након контре гостију до прилике опет долази Миливојев, али га сигурном интервенцијом спречава голман Мишков. Тањга у свом шеснаестерцу на истеку првог полувремена руши Тадића, судија Попов показује на креч. Пенал изводи Миливојев и повећава на 2:0.

Одмах на почетку другог полувремена, након гужве у шеснаестерцу, Бјелица стиже до лопте, али је са 5 метара шаље тик поред стативе. У 50 минуту расположени Миливојев након соло продора прецизно шутира са 15 метара, али опет сјајни Мишков брани. Опет је Миливојев имао прилику, али овога пута након што је истрчао сам испред голмана лопту шаље тик поред стативе.

У 65. минуту Тадић мајсторски проиграва Миливојева који са 7 метара шутира, Мишков опет брани, али на лопту натрчава Тадић и погађа за 3:0. Пред крај утакмице, у последњих 5 минута имали су одличне шансе прво Бјелица, затим Тадић, али голман Мишков успео је да својим немогућим интервенцијама измами аплауз домаћих навијача.

НАФТАГАС (Е): Галин, Грбић, Грбан, Попов, Вукоје, Миливојев, Степанов, Бјелица, Kозловачки, Тадић Самарџић. Заменици играча: Ратковић, Станковић, Дабић, Јанков, Петров, Видић и Kенђа.

ОМЛАДИНАЦ ФАМ: Мишков, Радуловић, Делић, Тањга, Стошић, Kвргић, Новковић, Голијан, Kубуровић, Шемић и Kарна. Заменици играча: Бркић, Сарић, Матковић и Спалевић.

 

Извор: https://www.zrklik.com/

ОБЈАВЉЕНО: 30. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!