ЕЛЕМИРЦИ У ПОГОНУ

Нафтагас из Елемира члан Српске лиге Војводина у недељу је почео припреме за пролећни део сезоне.

Прозивку је извршио тренер Владимир Грбушић. Након краћег састанка у просторијама клуба, играчи су се преселили на помоћни терен где је одржан први тренинг. Шеф струке Владимир Грбушић је за наш портал рекао:

“Данас смо почели са припремама за наставак сезоне, мада су већ пре две недеље играчи кренули са индивидуалним тренинзима по програм који су раније добили. Очекује нас укупно шест недеља рада и то све на нашим теренима. У плану је да одиграмо шест контролних сусрета, од којих је прва наредног викенда против наших старих пријатеља у Ветернику”.

За сад није било великих промена у играчком кадру, а како ствари стоје тако ће и остати до краја прелазног рока:

”Довели смо Милана Бачванског који покрива позицију десног бека и Милан Туркуља који је дефанзивни везни и по потреби штопер. Оба играча су дошла из Радничког из Зрењанина. У плану је довођење неколико младих бонус играча. Напустио нас је штопер Александар Петровић који је прешао у Шајкаш из Ковиља, као и Милош Жеравица који је завршио каријеру”.

Нафрагас је јесенас у СЛВ као дебитант одиграо сасвим коректно. После првог дела сезоне налази се на осмом месту са 23 освојена бода.

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 25. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!