ЕЛЕМИРЦИ УБЕДЉИВИ У АДОРЈАНУ, ЈАЧИ ТИМ ЗА ОФК БАЧКУ

НАФТАШИ УШЛИ У СЕРИЈУ

Нафтагас је савладао Тису у Адорјану и оверио победу из меча са Кабелом. Головима Марка Ренића и Милана Видића, Елемири су дошли до три бода. девет бодова.

– Изгледа да нам Тиса лежи – каже Миленко Милаковић, помоћни тренер у Нафтагасу. – Пролетос смо, идентичним резултатом, уписали победу, било је тако и пре годину дана, из три првенствена дуела, освојили смо девет бодова. Потврдили смо да је форма на високом нивоу.

Нафташи, међутим, никако да се комплетирају.

Због картона недостајали су голгетер Милош Савановић и везисти Александар Панић и Зоран Швоња. У наредном мечу сви имају право играња и то треба да нам омогући јачу борбу и трећу победу у низу. Настојаћемо да надвисимо и ОФК Бачку.

Пројектил Марка Ренића, на почетку меча, завршио је иза леђа голмана Тисе, у наставку брзоноги Милан Видић, удвостручио је предност.

– Били смо бољи и заслужили победу – каже Видић. – После добре акције и шута капитена Николе Грбића, одбијену лопту сместио сам у мрежу. Нисмо били сви на броју, али потврдили смо да имамо капацитет да се боримо за победу. У доброј смо форми и против ОФК Бачке, треба да оверимо победу и минуле резултате.

Б. Ц.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 13. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!