ЕЛИТА НА ЗЛАТИБОРУ: ПОЗНАТ САСТАВ ГРУПА

Бранилац трофеја Црвена звезда налази се у групи са Олимпијом и Вардаром, а детаљан распоред мечева и термине свих дуела знаће се накнадно.

Златибор ће од 7. до 12. јуна бити центар доброг фудбала и домаћин турниру који је од својих првих дана до данас изнедрио велики број правих бисера фудбала. Гледали смо их у дресовима омладинских тимова, извештавали о првим потписима на професионалним уговорима, писали о првим трансферима у иностране клубове, о дебитантским наступима за сениорске репрезентације. Сада је време да упознамо нову генерацију, играче 2004. годиште и млађе. Биће ту традиционални учесници – Црвена звезда, Партизан, Војводина, Динамо, Сарајево и Жељезничар. Дружићемо се и ове године са играчима Академије Пандев и Слободе из Тузле, а враћају нам се и драги гости из Осијека, Олимпије, Сутјеске и Вардара.

Систем такмичења исти је као и раније – 12 екипа подељено је у четири групе. Свако са сваким игра по један меч у групној фази, а два најбоља из сваке групе пласираће се у четвртфинале. У четвртфиналима ће снаге одмерити победник Групе А и другопласирани тим из Групе Ц, победник Групе Ц иде на другопласирану екипи из Групе А. Победници ова два меча састаће се у полуфиналу. Најбољи тим из Групе Б играће против другопласираног из Групе Д, а победник Групе Д са другим тимом Групе Б. Победници ова два меча састаће се у полуфиналу. Традиционално, четвртфинала ће бити одиграна у петак, полуфинала у суботу, а финале је у недељу 12. јуна.

Детаљан распоред мечева у групној фази и термине свих дуела знаће се накнадно.

Прошле године, након годину дана нежељене паузе, титулу је освојила Црвена звезда која је у финалу савладала Динамо резултатом 2:0. Kао и увек, све мечеве моћи ћете да пратите само на каналима Спорт Kлуба.

ГРУПА А
Црвена звезда, Олимпија, Вардар

ГРУПА Б
Партизан, Слобода Тузла, Сутјеска

ГРУПА Ц
Динамо, Академија Пандев, Сарајево

ГРУПА Д
Војводина, Осијек, Жељезничар

Извор: http://omladinskeligesrbije.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 19. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!