ЕВРОГОЛОМ ПЕТРОВИЋ СРУШИО ТИМ ИЗ НОВИХ БАНОВАЦА (ВИДЕО)

Фудбалери „брзог воза“ са пуно енергије и жеље остварили су победу против фаворита из Нових Бановаца стрелац одлуке био млади нападач Алексеј Петровић еврогол. После пет минута игре прву прилику су имали гости после дубинске лопте млади голман Тасић је промашио лопту, а његов кикс Добријевић није искористио и пребацио гол. У 9. минуту прва прилика за фудбалере,,брзог воза,, када је Чижик био пред голом Ђокића, али за делић закаснио да лопту проследио у мрежу. До одмора није било озбиљнијих прилика за гол, али су код домаћих из шутева покушавали Петровић и Бркић код гостију Тодоровић и Максимовић безуспешно.

У другом полувремену гости су преузели инцијативу и мали у 59. минуту прву прилику када је Дашић искоса имао изгледну прилику, али је његов шут завршио преко пречке. Два минута домаћи играч Максимовић је са неких 25 метара шутирао преко гола Ђокића. У 69. минуту меча Дашић је центрирао са леве стране највиши у скоку био је Добријевић, али је Тасић сјајно интервенисао и лопту избацио у корнер. У 74. минуту победоносни погодак постигао је Петровиоћ када се осклободио двојице чувара и са угла шеснаестрца снажно шутирао и погодио супротно рашље голмана Ђокића који је погледом испратио лопту у своју мрежу. У последњи петнаестак минута домаћи фудбалери на челу са голманом Луком Тасићем сачували су минималну предност и славили. У надокнади времена најискуснији на терену Горан Бркић са 20 метара могао је да савлада Ђокића који је успео да сачува свој гол.

ДИНАМО 1945 – ОМЛАДИНАЦ (НБ) 1:0 (0:0)

Панчево. Градски стадион. Гледалаца: 300. Судија: Милош Ивановић (Нови Сад). Стрелац: Петровић у 74 минуту. Жути картони: Делић, Бркић, Чижик, Богдановић (Динамо 1945), Радић, Рамовић (Омладинац). Играч утакмице: Петровић.

ДИНАМО 1945: Тасић, Кљештан, Делић, Максимовић (од 71. Точиловац), Богдановић, Чижик, Бркић, Петровић (од 90. М.Марковић ), В.Марковић , Милановић (од 46. Вучинић), В.Ђошић (од 77. Колоцка).

ОМЛАДИНАЦ (НБ):Ђокић 7, Савић, Биочанин, Добријевић, Ахчин (од 28. Максимовић ), Лукић (од 77.Стојановић), Радић (од 54. Милићевић ), Горановић (од 46. Рамовић), Тодоровић, Мисић, Дашић.

 

 

Извор: Србија Спорт

ОБЈАВЉЕНО: 27. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!