ЕЗВЕЂ: У ТРКУ БЕЗ ПРИТИСКА

Сенћани су решили проблеме и обезбедили буџет за трку на војвођанском „Северу“. Од бриге и питања да ли ће сениорски тим наставити такмичење, дошли су до сигурне гране и Јожеф Езвеђ, годинама генерални секретар сија од задовољства.
Многи су помогли, има добрих људи који су схватили проблеме и омогућили клубу да настави са такмичењем – каже Езвеђ. – Локална самоуправа сносиће 50 одсто трошкова, остатак спонзори. Важно је да је договор постигнут и да је завршена финансијска конструкција, сада је екипа у првом плану.
Ото Барта, нови тренер, засукао је рукаве и има подршку, а после нападача Касаша из мађарског Капошвара и везисте Бошкова из новобечејског Јединства, конкуренцију је појачао дефанзивац Дејан Куртешанин.
– Ради се о озбиљном играчу, дошао је из Аде и може на више позиција у одбрани. Из објективних разлога касније смо почели припреме, што се очитује у физичкој спреми, али храбри чињеница што на тренинзима немамо мање од 18 играча и жељни су напретка. Можда ће још да буде новајлија, али кадар нећемо да гомиламо и кога ангажујемо, тај ће да буде за терен. Нисмо оптерећени борбом за врх, а треба да будемо далеко изнад опасне зоне. На старту смо домаћини Братству 2019, иако су гости фаворити нећемо се предати. Главне проблеме смо решили и време ради за нас – истакао је Езвеђ.

Б. Цв.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 11. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!