ФИНИ РАДОВИ У КОСЈЕРИЋУ

Фудбалери Радничког из Сремске Митровице отпутовали су у Косјерић на дванаестодневне припреме за још једну прволигашку трку. Предвођени Дејаном Николићем, шефом стручног штаба, и његовим помоћницима, на окупу је 26 играча.
– Завршили смо први део припрема на нашем терену и у том периоду одиграли смо две утакмице каже Драган Деспотовић, спортски директор. – Савладали смо Металац, а поражени смо од суперлигаша Спартака ЖК. Задовољан сам како екипа изгледа у овој фази, уз напомену да још није комплетирана. Крај прелазног рока није ни на видику и нема потребе да журимо. После повратка из Косјерића, слика ће да буде јаснија, неко ће, можда, да напустити тим, а постоји мотућност и да доведемо још нека нова имена.
Током другог дела припрема Митровчани ће одиграти неколико пријатељских утакмица, а прва је заказана за четвртак са ОФК Петровцем, црногорским прволигашем. Два дана касније ривал ће бити убско Јединство, а 13. јула Раднички ће одмерити снаге са Будућност Крушиком из Ваљева. Последњег дана припрема, 16. јула на Златибору, црвено-бели ће на црту Железничару из Панчева.
После одласка из Косјерића, у плану су још два теста, 20. јуна на терену крај Саве са Радничким 1912 из Сомбора, док ће генерална проба бити три дана касније са ИМТ-ом.
На припреме су отпутовали: Јован Опарница, Александар Симић и Михаило Драгићевић (голмани), Владимир Илић, Урош Гајић, Радош Протић, Милош Спасеновић, Садик Абубакар, Петар Ристић, Никола Марјановић, Дејан Ђурић, Дејан Јанковић, Игор Пантић, Милош Милашевић, Лазар Ивић, Ђорђе Петровић, Стефан Илић, Никола Милинковић, Никола Грујић, Никола Ристовић, Обуја Пиус, Андрија Ратковић, Михајло Митић и Стефан Триван.
На списку су и двојица играча из омладинског погона Александар Ђукановић и Ђорђе Шапоња.

Д. Туфегџић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 05. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!