ФИНИШ ЗАГОРЧАО ПЛАСМАН БУДУЋНОСТИ (СЦ)

МАРКОВ: НИСМО ЗАБРИНУТИ

Перлежани су победили Будућност и остала је закована на средини табеле војвођанског „Истока”. Пред гостовање Русанди у Меленцима, екипа из „Ђурине вароши“, очекује резултатски успех. У последња четири кола, изабраници тренера Миленка Зечевића, против водећих екипа, доживели су поразе и уписали реми са Омољичанима.

– Заломило се на нашу штету – каже тренер Зечевић после пораза од лидера, Војводине 1928. Видело се да ће освојити плен ко постигне први гол. Било је обостраних прилика, кад своје не искористиш, а ривал погоди мрежу, онда је крај свих надања.

Црњани су одлично почели првенство, што је одмицало, бодовни салдо био је мршавији.

– Због радних обавеза, играчи нису стизали на тренинге и то се осетило. Нама је у фокусу гостовање у Меленцима. У прошлој трци били смо први за пласман на Исток, а Русанда је прошла кроз бараж У пролећном делу минималцем смо славили, било би лепо да тако буде и сада.

Александар Марков, капитен и ослонац екипе, најавио је добру игру у Меленцима и пласман који не би требало да брине Црњане.

– Будућност је изнедрила много играча у српсколигашким екипама и има традицију, па не треба да бринемо за опстанак на „Истоку“. Са мало више среће, могли смо да имамо и неколико бодова више. Идемо постепено, у Меленцима нема шта да изгубимо, са њима и осталима, можемо да се надигравамо и нисмо забринути – јасан је Марков.

Б. Ц.

ДВА МУРАЛА И РЕФЛЕКТОРИ

Црњани су заинтересовани за спорт и стадион Будућности није никад одисао данашњим сјајем. После мурала легендарном Слободану Живкову, тренеру и играчу клуба који је врхунац достигао у дресу ОФК Кикинде, урађен је и за сећање на Милутина Јовина — Бобека, ненадмашног тренера Црњана, оца некадашњег првотимца и репрезентативца Црвене звезде Милета. И, то није све, покривена је трибина, постављене столице, урађен паркинг, а на реду је постављање рефлектора.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 18. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!