ФСС НАСТАВИО СА ПОДЕЛОМ ОПРЕМЕ ШИРОМ СРБИЈЕ | НЕНАД БЈЕКОВИЋ И ЈОВАН ШУРБАТОВИЋ У БАЧКОЈ ТОПОЛИ ДОНИРАЛИ ОПРЕМУ ЗА 17 ФУДБАЛСКИХ КОЛЕКТИВА

 

Фудбалски савез Србије наставио је са акцијом поделе опреме клубовима из целе Србије. На ред су дошли клубови са територије општинског савеза Бачка Топола-Мали Иђош. Тим поводом, делегација коју су чинили заменик председника Ненад Бјековић и генерални секретар Јован Шурбатовић, посетила је у петак Бачку Тополу и у просторијама Академије ТСЦ-а уручила спортску опрему представницима 17 фудбалских колектива.

„Желим да поздравим челнике Фудбалског савеза Србије, као и представнике ФС Војводине и да им се захвалим на поклонима. Овај диван гест много ће значити нашој малој средини и допринеће развоју фудбала на територији општинског савеза који је српском фудбалу подарио велики број прволигашких фудбалера и државних репрезентативаца“ – рекао је председник Општинског фудбалског савеза Бачка Тополоа-Мали Иђош Петар Тадић.
 
 
У име ФСС, присутнима се обратио заменик председника Ненад Бјековић:
„Увек се осећам пријатно у Бачкој Тополи и част ми је и задовољаство да сам поново у друштву ових дивних људи. Одрастао сам у малој средини и знам колико ће вам значити спортска опрема коју смо вам донели. Свестан сам да то није ништа посебно, али клубовима који су база српског фудбала може да буде од велике користи. Знамо где се формирају будући фудбалски асови и помагаћемо и даље аматерске клубове у којима су стасала многа позната имена нашег фудбала. Нека вам је са срећом и да у новој опреми остварите зацртане циљеве“ – рекао је Бјековић.
 
У 17 клубова Општинског фудбалског савеза Бачка Топола-Мали Иђош регистровано је 1.200 играча, 60 судија и инструктора и исто толико тренера.

Спортску опрему добили су следећи клубови: Томиславци, Победа, Слобода Стара Моравица, Славија Ново Орахово, Пролетер Његошево, Еђшег Мали Иђош, Олимпија Гунарош, Соколац Бачки Соколац, Солунац Јерковић Карађорђево, Панонија ИМ Топола, ТСЦ (пионири), Јадран Фекетић, Бачка Пачир, Бајша, Његош Ловћенац, ТСЦ и ЖФК ТСЦ Кањижа.

 

 

Извор: http://www.fss.rs

ОБЈАВЉЕНО: 19. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!