ФУДБАЛЕРЕ НОВОГ САДА ОЧЕКУЈЕ ВАЖАН ДУЕЛ У ПРВОЈ ЛИГИ СРБИЈЕ

Фудбалери Новог Сада сутра од 13 часова у Челареву дочекују Раднички из Сремске Митровице. Новосађани су имали лошу полусезону у Првој лиги Србије, и након 16 утакмица налазе се на претпоследњој позицији на табели.

Почели су је са много кадровских промена. Искусне и проверене играче заменили су млади и талентовани. Имали су и промену тренера када је пред дерби са Младости ГАТ Видак Братић наследио Небојшу Нешковића. Сремци су били нешто бољи и заузимају десето место са реалним шансама да се боре за плеј-оф.

Пред окршај са Радничким стратег Новог Сада Видак Братић истакао је да екипа мора да иде на победу и да су бодови прекопотребни.

– Веома ми је жао што немамо добре резултате пошто заиста квалитетно радимо на тренинзима, али то не показујемо на утакмицама. Момци су млади неискусни, али се труде и воле да раде. Били смо на добром путу да у прошлом колу савладамо Раднички у Београду, али смо ипак изгубили и остали смо на претпоследњем месту на табели. У окршају са Радничким из сремске Митровице нам сигурно неће бити лако, али верујем да можемо да их изненадимо и упишемо  бодове који би нам пуно значили у борби за опстанак. Имамо још четири утакмице до одласка на одмор и надам се да можемо да их завршимо на најбољи начин – јасан је тренер „канаринаца“.

В. Г.

Извор: http://www.dnevnik.rs

ОБЈАВЉЕНО: 22. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!