ФУДБАЛЕРИ БАК-А НЕУБЕДЉИВИ У ВОЈВОЂАНСКОЈ ЛИГИ „ИСТОК“, ПЕТАР ЖИВКОВИЋ УМЕСТО ДЕЈАНА БАБИЋА

ПРЕДСЕДНИК ШУПИЋ САЊА ЛЕПШЕ ПРОЛЕЋЕ

На последњем састанку са фудбалерима, руководство БАК-а са председником Гојком Шупићем неуспешним је оценило први део првенства. Тим из Беле Цркве у Војвођанској лиги Исток завршио је на последњем месту са само девет бодова.

На крају последњег меча, Дејан Бабић, шеф струке, споразумно је напустио клупу, а руководство је брзо реаговало и поверење дало Петру Живковићу, новом-старом тренеру. 

 – Са тренером Бабићем растали смо се на најбољи начин, имао је пуну подршку да настави рад, али због здравствених проблема морао је да се повуче са клупе. Очекивали смо боље резултате и пласман и, генерално, нисмо задовољни како смо први део сезоне завршили, али идемо даље и очекујем да ћемо на пролеће поправити утисак добрим играма и резултатима. Управа ће учинити све да стручни штаб и фудбалери имају одличне услове, Бела Црква заслужује стабилног војвођанског лигаша – каже Шупић.

БАК су напустили Ненад Пауновић, Душан Бобић и Иван Јовановић.

– Живковић добро познаје ситуацију и договорићемо се око новајлија. Тројици смо дали дозволу да промене средину и размишљамо о појачањима, на првом месту да вратимо наше играче из других клубова.

Петар Живковић прошле сезоне остварио је пласман у Војвођанску лигу:

– Очекује нас тешко пролеће и сигурно да овај тим може више и циљ нам је опстанак. Биће тешко пролеће, али да не верујем у успех не бих се ни прихватио посла. Припреме су предвиђене за половину јануара.

На списку су били: Иак Седљак, Немања Коци, Милош Андрејић, Тихомир Крачуњел, Марко Крачуњел, Саша Симић, Ненад Пауновић, Миодраг Пауновић, Лука Старовић, Милош Милковић, Иван Јовановиоћ, Игор Андрејић, Александр Бокшан, Јовица Моторов, Душан Бобић, Душан Анђелић, Мирослав Стјепановић, Филип Секуловић, Леонардо Бемровски, Јован Чолак.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 15. 12. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!