ФУДБАЛЕРИ БАК-А ПОЧЕЛИ СА ПРИПРЕМАМА

Руководство клуба БАК (Бела Црква) није имало одмора у летњој паузи и вредно је радила на појачањима тима како биђу новом првенству Белоцрквани имали јачи и квалитетнији састав. Председник Гојко Шупић и руководство клуба на састанку са играчима пред почетак припрема је истакло да ће све учинити и обезбедити средства и услове за рад како би БАК следеће сезоне остварио што бољи пласман у Војвођанској лиги. На заказаној прозивци било је 20 фудбалера као и тројице новајлије голман Стефан Новаков (Банат, Дупљаја), Давид Анка (Вултурул) и Душан Бобић (Пролетер, Банатски Карловац) које је поздравио председник Шупић и рекао:

-Управа клуба учиниће све да имате одличне услове за рад и сигурно да наш град Бела Црква заслужује стабилног војвођанског лигаша. Успели смо да после годину дана да се вратимо у виши ранг и знамо да неће бити нимало лака јесен, али очекујем од вас да дате максимум на тренинзима и утакмицама и онда успех неће изостати.

На првом тренингу било је тројица новајлија и о новим појачањима председник Шупић је истакао:

-У договору са стручним штабом и тренером Живковићем видећемо ко ће нас још појачати у наредном данима. Прелазни рок траје до половине септембра и сигурно је да смо сада довели тројицу добрих и проверених фудбалера који ће доста значити овом тиму. Желимо јак састав и најважније да је костур тима остао исти и верујем да ћемо у новом првенству бити пријатно изненађење као тим. –

Тренер Петар Живковић са својим помоћницима Владимиром Марилом, Ненадом Илићем и тренером голмана Драганом Милојевић извршио је прозивку фудбалера на којој је их упознао са обавезама које од њих очекује.

-Сигурно да овај тим може много више и циљ нам је да се што боље спремимо и да у новој сезони у Војвођанској лиги остваримо што бољи пласман. Предстоји нам тежак рад и циљ који имамо верујем да заједничким снагама можемо то и остварити. Конкуренција у тиму је заоштрена са тројицом нових играча који су дошла и очекујем да сви заједно дамо свој максимум како би остварили успех који се очекује од нас У плану је и одиграћемо шест контролних мечева, а прву наредног викенда са Црвеном Звездом из Павлиша.- истакао је Живковић.

Фудбалери тренера Живковића одмериће снаге против Црвена Звезда (Павлиш), Вултурул (Гребенац), ОФК Вршац, Пролетер (Банатски Карловац) и одиграће две утакмице на Меморијалном турниру ,,Драган Станковић,,. 

Фудбалери БАК-а

 
ОБЈАВЉЕНО: 08. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!