ФУДБАЛЕРИ ХАЈДУКА ВЕЧЕРАС ПОЧИЊУ ПРИПРЕМЕ ЗА НОВУ СЕЗОНУ

Фудбалери Хајдука ће вечерас почети припреме за наредну првенствену сезону.

Шеф стручног штаба Жељко Рачић и његови сарадници ће у вечерас у 18 часова извршити прозивку играча, саопштити им план рада и одрадити први тренинг.

Још увек лебди питање за учешће у којој лиги ће се „хајдуци“ припремати. Из клупског руководства стижу уверавања да ће Хајдук 1912 остати у Српској лиги група Војводина, јер су у њој остала два упражњена места. Празнина је настала одустајањем Борца из Сакула, као и припајањем сада већ бившег суперлигаша новосадског Пролетера, Радничком фудбалском клубу „Нови Сад 1921“.

На основу Одлуке о начину и попуњавању слободних места у фудбалским лигама, као и Пропозиција такмичења Српских лига, на званичном сајту Фудбалског савеза Војводине објављен је јавни позив за подношење обавезујућих понуда клубова заинтересованих за попуну упражњених места. Заинтересовани клубови за попуну упражњених места, а Хајдук 1912 је заинтересован, имају рок до сутра до 12 часова да поднесу обавезујућу понуду за попуну упражњених места.

Непосредна предаја понуда биће обављена сутра у 12 часова у просторијама Фудбалског савеза Војводине у Новом Саду, када ће се, у присуству понуђача, по азбучном реду клубова извршити отварање понуда. Извршни одбор, односно Секретаријат Извршног одбора Фудбалског савеза Војводине ће донети одлуку о попуњавању слободних места у Српској лиги група Војводина тако што ће изабрати клуб чија је понуда финансијски најповољнија, односно највећа, са ранг листе клубова према вредности понуде. Клуб који буде изабран дужан је да у року од три дана од доношења одлуке Извршног одбора Фудбалског савеза Војводине изврши уплату понуђеног износаискључиво са рачуна клуба, у противном тај клуб аутоматски  губи право на такмичење у Српској лиги и уместо њега Извршни одбор Фудбалског савеза Војводине попуниће лигу клубом чија је понуда била прва наредна на ранг листи, под потпуно истим условима.

Дакле, фудбалери Хајдука вечерас почињу припрема, а у којој лиги ће се такмичити знаће се сутра након поднева, када буду отворене понуде клубова заинтересованих за попуну Српске лиге група Војводина.

Извор: http://q-media.rs/

 

ОБЈАВЉЕНО: 11. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!