ФУДБАЛЕРИ ЈЕДИНСТВА СТЕВИЋ БЕЗ БОДОВА ПРОТИВ КИКИНЂАНА

У отвореној игри фудбалери Јединства Стевић без неколико стандардних играча на свом терену везали су шести пораз у првенству и имаће нимало лак задатак да изађу из резултатске кризе. Гости из Кикинде су повели већ у другој минути када је Спахић искористио прилику и савладао младог голмана Додевског.

Домаћи фудбалери су наставили са добром игром и у 30. минути успели су да изједначе голом Танасковића који био на правом месту после добре акције и постигао први погодак на мечу. У другом полувремену после само три минута игре Дејан Ивановић је својим првим голом довео у вођство Кикинђане. Својим другим голом на мечу Танасковић је донео још једно изједначење свом тиму После доброг изведеног слободног ударца и шута Шалипуровића прилику за гол имао је Митковски, али није успео да захвати лопту и проследи у гол и за преокрет. Казна је стигла од најбољег појединца меча гостујућег играча Дејана Ивановића који је у последњих десетак минута постигао још два поготка за победу и три бода свог тима.

Јединство Стевић-ОФК Кикинда 2:4 (1:1)

Качарево. Гледалаца: 150. Судија: Страхиња Радуловић (Елемир). Стрелци: Танасковић у 30 и 67 за Јединство Стевић, Спахић у 2, Ивановић у 48, 81 и 88 минути за ОФК Кикинду. Играч утакмице: Ивановић.

Јединство Стевић: Додевски, Ангеловски, А.Санадер (Шалипуровић), Живаљевић, И.Пешовски (Куручев), Танасковић 7,5, Младеновић 6,5, Атанасов, Ф.Санадер (Шаренац), Митковски, Кљајић.

ОФК Кикинда: Ми. Француски, Божић, Јарић (Бајић), Кецман, Цвијановић, Ивановић (Миркоњ), Зељковић (Ма.Француски), Спахић, Тодоров, Ђукић, Радуловић (Барбул).

Фото:  ФК Јединство Стевић

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 16. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!