ФУДБАЛЕРИ ЈЕДИНСТВА СТЕВИЋ ПОРАЖЕНИ НА СВОМ ТЕРЕНУ

ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА “ИСТОК“

Домаћи фудбалери у првом полувремену после примљена два гола нису успели после добре игре у других 45 минута 0да избегну четврти везани пораз у првенству. Гости из Банатског Карловца су дошли рано у вођство када је голман Лукић дугачком лоптом пронашао брзоногог Ивковића који је савладао Трбојевића. После играња гостујућег играча руком на ивици шеснаестерца домаћи фудбалери су тражили пенал, али је судија досудио слободан ударац ван шеснаестерца који Качаревци нису реализовали. Домаћи фудбалери имали су неколико прилика за изједначење Атанасов, Танасковић и Илић су били непресизни. Казна је стигла за промашаје у 34 минути Тимић је извео слободан ударац голман Трбојевић одбио лопту до Ивковића који је са десне стране центрирао и на другој стативи С.Томић главом удвостручио предност гостију. У другом полувремену после пет минута игре после неопрезног старта у борби за лопту на центру игралишта домаћи играч Илић је поцрвенео. Иако су Качаревци остали са децеторицом играча на терену до краја меча били су бољи ривал,али је прецизан био само капитен Атанасов са беле тачке када је пенал направљен над Предрагом Окуком. У последњих десетак минута у отвореној игри оба тима и створили су по неколика прилика, али промене резултата није било.

Првенствена утакмица ВФЛ Исток 8 коло

Јединство Стевић-Пролетер (БК) 1:2 (0:2)

Качарево. Гледалаца: 250. Судија: Дејан Мијатовић (Житиште). Стрелци: Атанасов у 62 из пенала за Јединство Стевић, Ивковић у 7, С.Томић у 34 минути за Пролетер. Црвени картон: Илић у 51 минути (Јединство Стевић).

Јединство Стевић: Трбојевић, Ангеловски, А.Санадер, Кљајић, И.Пешовски, П.Окука (Н.Окука), Митковски, Атанасов, Танасковић, Илић, Младеновић.

Пролетер (БК):Лукић, Ковачевић, Лака, Ђорђевић, С.Томић, Војнов (М.Томић), Тимић, Мишовић, Богојевић, Ивковић (Марковић), Јевтић.

Играч утакмице: Ивковић.

Фото: Стадион ФК Јединство Стевић

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 01. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!