ФУДБАЛЕРИ НОВОГ САДА ДОЧЕКУЈУ МЛАДОСТ ГАТ У ПРВОЈ ЛИГИ СРБИЈЕ, ГРАДСКИ ДЕРБИ У БАЧКОМ СЕЛУ

Фудбалери Новог Сада након одласка Небојше Нешковића и доласка Видака Братића на место тренера настављају борбу у Првој лиги Србије.

У утакмици с Дубочицом на свом терену, Младост Гат није имала спортрске среће да забележи прву победу у сезони, иако је, на истеку предвиђеног времена, имала гол предности. На жалост свих оних којима су „гатовци“ драги, гости су, после корнера, успели да постигну погодак и кућама оду много задовољнији коначним исходом (1:1).


ГАТОВ ФИЛИП ИЛИЋ ВЕРУЈУ У ПОБЕДУ Време за преокрет

– Данашњи градски дерби с Новим Садом има посебну тежину за обе екипе – рекао је Филип Илић, офанзивни фудбалер Младости. – Због тога ћемо и ми, баш као и наш противник, јурнути ка победи, што би утакмици могло да улије додатну занимљивост. Што се нас тиче, не смемо да дозволимо пропусте и мораћемо грешке да сведемо на минимум. Успемо ли, убеђен сам да ћемо да се радујемо. Време је да и нама крене, а утакмица с Новим Садом је управо та која може да преокрене ток ствари у нашу корист.

А. П.


Дефанзивац Новог Сада Никола Рађен истакао је да екипа има квалитета за освајање три бода.

– Очекује нас изузетно тежак, али и занимљив меч. Сматрам да бодовни салдо не даје праву слику ни нас ни Младости. Веома смо млада екипа и на неколико утакмица смо платили данас неискуству. Имамо много бонус играча и ретко која екипа може да се похвали да јој у првој постави више од половине играча има мање од 20 година. Вредно радимо на тренинзима и сигуран сам да ће награда за то ускоро да дође. Младост је такође у лошој серији иако има солидан тим. Направили су добар спој искусних и младих играча и верујем да са Бранком Жигићем на челу имају шансу да остану у лиги. На нама је да одиграмо чврсто, наметнемо наш стил игре и пробамо да упишемо другу победу у Челареву – истакао је Рађен.

В. Гвозденовић

Фото: Нови Сад

Извор: http://www.dnevnik.rs

ОБЈАВЉЕНО: 09. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!