ФУДБАЛЕРИ ОФК БАЧКЕ 1901 ПОЧЕЛИ СА ПРИПРЕМАМА

Иако им време није ишло на руку, фудбалери Бачке 1901 су у понедељак, 23. јанунара, почели са припремама за наставак сезоне у Војвођанској фудбалској лиги. У овој фази се још увек не зна комплетан састав који ће бити на располагању тренерском тандему Слободан Кустудић – Зоран Милидраг, али је извесно да ће црвено-бели крај „Сомборске капије“ опет бити респектабилна екипа.

На првом тренингу су опрему задужили Јаковчевић, Вуковић, Пантелић, Мезеи, Војнић, Маленчић, Глишовић, Шијачић, Пелхе, Дубровац, Врана, Милошевић, Ђорђевић, Килибарда, Станчић. Жикић и Делић, а то ће тек да учине на прозивци оправдано одсутни Јоветић, Киш, Темуновић, Милијашевић, Анђић, Рајковача, Ненадовић, Бурсаћ, Ђуровић, Манојловић и Радмановић.

Како је то и обичај, припреме ће бити „прошаране“ пријатељским утакмицама, а између 1. и 25. фебруара ривали Бачкој биће Граничар, Ударник, Липшар, Спартак (омладинци), Карађорђево, Таванкут, Ђурђин, Кумбаја, Жедник и Чонопља.

Бачка је први део сезоне у Војвођанској лиги, група „Север“, окончала на дванаестом месту табеле са скором од 5 победа, 3 ремија и 7 пораза, односно са 18 освојених бодова. Други део сезоне креће 4. марта, а Суботичани дочекују екипу Херцеговца из Гајдобре.

Први тренинг играча Бачке 1901 – Извор: http://www.facebook.com/fkbackasubotica

ОБЈАВЉЕНО: 25. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!