ФУДБАЛЕРИ СОЛУНАЦ ЈЕРКОВИЋА НА ОДМОРУ ДО 15. ЈАНУАРА 

Фудбалери Солунац Јерковића новог војвођанског лигаша у групи Север, пре неколико дана отишли су на одмор, све до 15. јануара.

– И поред много проблема можемо, ипак, да будемо задовољни. Могло је, наравно, да буде и боље – каже секретар клуба Радован Свилар. – Било је падова и успона и са играчима и тренерима. Бивши шеф струке Душан Медић, који је у Подручној лиги Суботице био први, увео је Солунац у Војвођанску лигу. После тога, напустио је екипу пре пет кола, па смо брзо морали да регујемо и довели смо познатог тренера и голмана кулског Хајдука, Пунишу Мемедовића. 

Екипа Солунца налази се на 10. месту са 19 бодова: пет победа, четири ремија и шест пораза, уз гол разлику 23:28.

– Свима је познато да је Солунац Јерковић био годинама без фудбала на стадиону Карађорђева, борило се читаво село да се фудбал врати и успели смо. После освајања првог места у Подручној лиги стигли смо до Војвођанске. То је за нас велики корак напред – каже секретар Свилар, најављујући појачања у зимској пијаци.

За најбољег играча проглашен је Милкић, којије постигао 12 олова. Други је Швељо са десет, те Слепчевић са осам.

Терет јесени изнели су голмани Слепчевић и Мемедовић и играчи Париповић, Колунџија, Самарџија, Кангриа, Богићевић, Радовић, Милкић, Д Слепчевић, Косовац, Кустудић, Максимовић, И. Божовић, Јерковић, Д Божовић и Тресиглавић.

С. Ст.

Извор: www.zurnal.rs 

ОБЈАВЉЕНО: 27. 12. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!