ФУДБАЛЕРИ СПАРТАКА ДОЧЕКУЈУ KОЛУБАРУ (ВИДЕО)

Фудбалери Спартак Ждрепчеве крви у утакмици 15. кола Супер лиге Србије дочекују екипу Kолубаре. Утакмица ће се одиграти у суботу 15. октобра са почетком од 15:00 часова на Градском стадиону у Суботици.

Предстојећу утакмицу најавио је шеф стручног штаба Љубиша ДунђерскиСвесни смо да је за нас утакмица у суботу финале као и свака следећа. Што смо прокоцкали , прокоцкали смо и више немамо права на грешку. Тренажни процес за припрему ове утакмице је био врхунски одрађен, што се тиче односеа играча према тренингу и захтевима које смо од њих тражили да се сутра уради против Kолубаре. Убеђен сам да ће сутра изаћи једна екипа Спартака која ће показати свима колику жељу, вољу и знања поседују, да три бода остану у Суботици и да коначно упловимо у неку мирнију луку.

Голман Филип Манојловић очекује да ће екипа изаћи из резултатске кризе – Предстоји нам јако битна утакмица. Мислим да смо добро одрадили целу недељу, припрему за ову утакмицу. Kолубара има један јак и чврст тим, мислим да ћемо добро одговорити на то и да смо тактички спремни за сутрашњу утакмицу. Позвао бих навијаче да дођу на Градски стадион и да нам пруже подршку.

 

 

Извор: https://www.fkspartak.com/

ОБЈАВЉЕНО: 14. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!