ФУДБАЛЕРИ СПАРТАКА ПОЧЕЛИ СА ПРИПРЕМАМА

Фудбалери Спартак Ждрепчеве крви започели су са припремама за нову сезону. Нови стручни шатаб на челу са шефом Александром Кержаковим извршио је прозивку играча након чега су почели са првим тренингом.

По доласку на прозивку играче је први поздравио председник Никола Симовић, који им је пожелео пуно среће у припремном периоду, да се добро спреме и да заједно покушају остварити што бољи пласман у наступајућој сезони а први вциљ је свакако пласман у плеј оф. 

Спортск директор Љубиша Дунђерски изнео је план припрема.  Предвиђено је да прву утакмицу екипа одигра  24. јуна на Градском стадиону у Суботици уколико за то постоје услови због третирања травнате површине. Потом се од 26. јуна екипа сели на Златибор где ће провести 15 дана и за то време одиграти три пријатељска меча. То је мање од уобичајеног, али је то у договору са новим шефом који је изразио жељу да се у првих шест дана што боље упозна са играчима и да они уђу у тактичке система које захтева од њих. Спартак ће прву утакмици на Златибору одиграти 2. јула против Младости из Лучана, затим 5. јула против Јавора а трећу три дана касније, 8. јула против Слоге из Добоја. Повратак са Златибора је планиран за 9. јул.  Генерална проба ће бити на Градском стадиону у Суботици 14. или 15. јула.   

ОБЈАВЉЕНО: 21. 06. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!