ФУДБАЛЕРИ ТСЦ – А У СУБОТУ ГОСТУЈУ У КРАГУЈЕВЦУ

Пријала је мала пауза фудбалерим ТСЦ-а између два првенства кола и спремно очекују суботњи меч у Крагујевцу (13) са надом да ће натавити серију добрих партија и да ће остварити нову победу која ће их учврстити на трећем месту првенствене табеле.

– Анализирали смо игру Крагујевчана, али нисмо узимали у обзир последње две утакмице у којима су, по мени, незаслужено изгубили великом разликом – објашњава тренер Жарко Лазетић. Раднички је организована екипа, агресивна,а доласком новог тренера играју још храбрије и офанзивније.  Видели смо њихове добре стране, али и мане које ћемо покушати да искористимо. Свакако ћемо бити опрезни и важно је да се прилагодимо на временске услове и на терен.Рекао сам играчима да морамо добро да завршимо полусезону и да се озбиљно припремимо за преостале дуеле. Очекују нас још три првенствене и једна утакмица у Европи и из сваке желимо да извучемо максимум.


Стратешко партнераство са Пулсаром

ТСЦ је склопио стратешко партнерство са глобалном компанијом Пулсар која послује у САД-у, Португалу, Ирској и Србији. Трогодишњи споразум потписали су генерални директор ТСЦ-а Саболч Палађи и оснивач и извршни директор Пулсара Павел Королев, који сарађује са спортским технолошким стартапима широм Европе кроз различите програме.


Лазетић је нагласио да је свестан како ће играчима у подсвести бити меч у Атини, али да неће допустити да им то поремети планове у Крагујевцу.

 – Радујем се да ће такмица против Олимпијакоса бити такмичарска, а не само још једна европска у низу. То искуство ће бити феноменално, као и осећај који имамо због позиције у којој смо. Али сада мормо бити фокусирани за нмеч у Крагујевцу.

Одбрамбени играч Јосип Ћалушић, слаже се са својим тренером да неће бити лако играти против Крагујевчана, поготову на њиховом терену.

– Очекујем тежак меч, јер је противник веома добар без обзира на два последња незгодна пораза. Ређали су добре резултате, а у последњим утакмицама нису показали право лице – рекао је Ћалушић.

 Највероватније је да ће доћи до малих промена у сатаву Тополчана, али у стартних 11 требало би да се врате Чалушић, Ђаковац и Кувељић, мада није искључено шансу добије неко од играча који до сада није био у првом плану, све зависи како ће изгледати терен на стадиону „Чика Дача!.

 Г.  Ковач 

Фото:  Јосип Чалушић стуб одбране ТСЦ –а, фото: ТСЦ 
 
ОБЈАВЉЕНО: 09. 12. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!