ФУДБАЛЕРИ ВОЈВОДИНЕ ДОЧЕКУЈУ У БАЧКОМ ГРАДИШТУ БАЈМОЧАНЕ

Фудбалери Војводине из Бачког Градишта су у минулом колу војвођанског „севера“ изгубили у Стапару, па их сада очекује велики изазов у недељној утакмици са Радничким 1905 из Бајмока. Утакмица се играу 15 сати и судиће је Јовица Десница из Апатина, а помагаће му сомборски пар Бојан Царић – Милош Мартиновић, док ће делегат ФСВ бити Горан Новаковић из Куле.

– Повољни временски услови ће, верујемо, привући на трибине нашег стадиона знатан број љубитеља фудбала и то ће нам бити додатни мотив да пружимо знатно бољу игру од оне коју смо демонстрирали у Стапару. Наш манир није да ривалима претимо, јер свакога спортски респектујемо, али не кријемо да нам је циљ да победимо. Наравно, неће то бити лако, као што ни у једној утакмици није лако, али ваља се потрудити, вели капитен Градиштанаца Немања Јовић.

Колико ће тешко бити домаћину показује и табела војвођанског „севера“. Бајмочани су четврти са 33 бода, а Грдиштанци осми са 26 бодова. Победом би направили искорак ка зацртаном плану, а то је да сезону заврше међу првих пет пласираних екипа.

В. Јанков

Немања Јовић очекује победу у недељу – фото: ФК Војводина

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 23. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!