ФУДБАЛЕРИ ВОЈВОДИНЕ ИЗ БАЧKОГ ГРАДИШТА ГОСТУЈУ У БАЈМОKУ

После „минималца“ и три бода против Херцеговца из Гајдобре у минулом другом колу војвођанског „севера“, фудбалере Војводине из Бачког Градишта у недељу чека изазов у Бајмоку против Радничког 1905. Иако је недељни домаћин повратник у Војвођанску лигу „север“ после читаве деценије, имају амбицију да се задрже дуже време. У прва два кола су оба пута играли нерешено, код куће са Петровчанима и у гостима са Суботичанима. Логично је да сада очекују победу пред својим навијачима, али се за то питају у Градиштанци.

– Имали смо низ потешкоћа у припремном периоду и нисмо спремни на жељеном нивоу. Изгубили смо на старту у Турији, али се нисмо обрукали. Недељна победа против Гајдобрана нам много значи и „ветар нам је у леђа“ за даље изазове. Очекујем да ћемо из утакмицу у утакмицу играти боље, а да ли ће то бити довољно за позитивне резултате, остаје да се види. У сваком случају, жеља нам је да се из Бајмока вратимо непоражени, вели тренер Градиштанаца Светозар Совиљ.

После пораза и победе, у Воши би били задовољни и поделом плена у Бајмоку. Али, до тога се може доћи само уз максимално одговоран прилаз обавезама на терену. У недељној победи није било све како је договорено, али недеља дана рада је, очекује се, доста тога померила на боље. Епилог ће се знати у недељу касно по подне. Утакмицу у Бајмоку судиће Сомборац Милош Мартиновић, а асистираће му Стеван Јурић из Сенте и Јовица Десница из Апатина, док ће фунцију делегата ФСВ обављати Дејан Андрић из Сомбора.

Фото: Дарко Тешановић је постигао једини гол за Војводину (БГ) до сада и то из пенала

Аутор: В. Јанков

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 26. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!