ФУДБАЛЕРИ ВОЈВОДИНЕ ИЗ БАЧКОГ ГРАДИШТА ИЗГУБИЛИ У СТАПАРУ

После победе (3:1) у Новом Жеднику и нерешеног резултата (0:0) код куће са комшијама из Турије, фудбалери Војводине из Бачког Градишта су у недељу доживели први пораз у наставку првенства војвођанског „севера“. На гостовању у Стапару бољи од њих резултатом 1:0 био је домаћи Хајдук. Гол одлуке постигнут је у 67. минуту, а стрелац је био Филип Ковачев пошто је пре тога Илић промашио лопту.Тренер Војводине Лазар Дабижљевић извео је следећи састав: Шовљански, Киш (од 55. Кораћ), Илић (од 79. Копре), Радосављевић, В. Новаковић, Ђекић, Дабижљевић, Јовић, Божичић, Јанковић (од 73. Лојевић), Ердељан (од 83. Ћирић).

– Можда би најреалнији резултат био 0:0, јер по онако тешким условима за игру, дувао је јак ветар, а терен је нераван и тешко је било контролисати лопту, није се могло више. Али, кад се има у виду да смо ми катастрофално погрешили код гола, онда не можемо да замеримо ривалу на победи минималним резултатом, јасан је тренер Војводине Лазар Дабижљевић.

После 18. кола и пораза у Стапару, дошло је до замене места на табели. Сада је Хајдук седми са 25 бодова, а Војводина осма са два бода мање. У наредном 19. колу Војводина дочекује Раднички 1905 из Бајмока, који је са 33 бода четвртопласиран на табели.

В.Јанков  

Воша укњижила први пораз у наставку – фото: ФК Војводина

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 18. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!