ФУДБАЛЕРИ ВОЈВОДИНЕ ИЗ БАЧКОГ ГРАДИШТА ЈАЧИ У НАСТАВКУ ПРВЕНСТВА

Завршена је двомесечна пауза и за фудбалере Војводине из Бачког Градишта. У недељу пре подне су се окупили у свом „дворишту“, а већ од понедељка крећу са радом у Бечеју на терену са вештачком травом. У мало необичном термину од 18,30 сати, који више одговара летњим, а не зимским, припремама.- Такав смо термин добили, али нам и одговара због играча који раде и не могу увек да стигну на поподневне тренинге, искрен је тренер Лазар Дабижљевић. Добро смо одрадили прелазни рок и имаћемо на свако место у тиму по два играча. Радује нас повратак петорице играча, поготово голгетера Илије Ердељана, затим Александра Проданова, Бојана Ђекића, Милоша Ћирића и Вукашина Станојевића. Отишли су једино голман Александар Шмит, те Владимир Селић и Данијел Лакић. Брзо смо реаговали и за позицију чувара мреже конкурисаће Душан Шовљански, који је стигао из Сирига и Милош Секицки из новосадског Индекса. Заказали смо и шест провера, тако да ће сви имати прилику да покажу свој потенцијал и колико могу у датом тренутку, рекао нам је тренер Војводине из Бачког Градишта Лазар Дабижљевић.

Прва провера је у суботу 27. јануара против Младости из Бачког Јарка, а онда следи фебруарски серијал против 2. октобра из Кумана (3.), ОФК Бечеј 1918 (7.), Јединства из Новог Бечеја (10.), Солунца из Карађорђева (17.) и Слоге из Темерина (25.).

Имајући све у виду, очито да Градштанце не задовољава „кота 7“ и „зимница“ од 22 бода. За пролеће су припремили јачи састав и верују у добар рад који ће им омогоћити искорак за пар степеница на табели војвођанског „севера“.

В. Јанков 

Председник Војводине из Бачког Градишта Стојан Стојановић и голгетер Илија Ердељан (фото: ФК Војводина)

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 21. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!