ФУДБАЛЕРИ ВОЈВОДИНЕ ИЗ БАЧKОГ ГРАДИШТА У ПЕТАK ДОЧЕKУЈУ ПРЕПОРОД

Уместо у недељу, када Војводина из Бачког Градишта игра своје утакмице као домаћин, Воша ће угостити Препород у петак од 16:30 сати. До промене термина је дошло због свадбе коју председник клуба Горан Kудрић организује најстаријем сину Давиду, иначе званичном капитену Војводине.

– Славље ће бити у недељу, а далеко веселије ће бити ако Воша у петак укњижи три бода, а ОФK Бечеј 1918, чији су чланови друга двојица синова, Ненад и Игор, исто понови у суботу против Панчеваца, јасан је спортски радник Горан Kудрић. Радује ме да је ситуација на тренинзима сада боља, што се Савков, који је због болести изостао у недељу у Бајмоку, опоравио и што ћемо у комплетном саставу угостити старе спортске пријатеље из Новог Жедника.

Ваља имати на уму даје Препород далеко боље отворио сезону. У три кола укњижио је седам бодова и има гол разику 4:0. Градиштанци имају три бода и гол разлику 1:3. Препород је већ био гост овог лета у Бачком Градишту, јер је последњег јулског дана учествовао на традиционалном турниру и изгубио (0:2) од Младости из Бачког Јарка.

Први окршај четвртог кола војвођанског „севера“ у Бачком Градишту судиће Давид Земко из Бачке Тополе, помагаће му Ђорђе Допуђа из Бачког Соколца и Марко Пурић из Ловћенца, док ће делегат ФСВ бити Данило Попов из Сенте.

 

Фото: Спортска породица Kудрић на окупу

Аутор: В. Јанков

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 01. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!