ФУДБАЛСКИ КАМП АКАДЕМИЈЕ ФК „МИЛАН“ У НОВОМ САДУ ОД 27. ЈУНА ДО 01. ЈУЛА (ВИДЕО)

У понедељак, 16. маја 2022. године, у хотелу „Парк“ у Новом Саду, одржана је конференција за медије поводом фудбалског кампа који ће организовати фудбалска академија ФК „Милан“ из Италије, у сарадњи са ФК „Петар Пуача“ и уз подршку Града Новог Сада и Фудбалског савеза Града Новог Сада.

На овој конференцији говорили су представник академије ФК „Милан“ Анастазио Бајло, председник ФС Града Новог Сада Новак Кострешевић, те домаћини кампа Петар Пуача и Милан Чабрић, који су представнике „седме“ силе информисали да ће камп бити реализован на СЦ „Сајмиште“ у Новом Саду, у периоду од 27. јуна до 1. јула текуће године, за девојчице и дечаке рођене од 2006. до 2014. године.

Камп ће трајати пет дана, током којих ће четири тренера из Милана и четири тренера из наше земље одржати десет тренинга, а пет највреднијих и најзапаженијих младих фудбалерки и фудбалера биће награђени путем у Милано и заједничким тренинзима у чувеној академији „росонера“. За очекиваних око 150 учесника из свих крајева Србије биће организовани и додатни садржаји, као што су час из историје ФК „Милан“, обилазан Новог Сада и обилазак Петроварадинске тврђаве.

Председник ФС Града Новог Сада Новак Кострешевић истакао је, између осталог, да ће Нови Сад имати прилику да се похвали не само новим фабрикама и мостовима, престоницом културе, већ и елитним спортским кампом на коме ће деца моћи да виде како то раде највећи и најбољи у Европи. Челник нашег Савеза је изнео и уверење да ће, уз максималну подршку ФС Града Новог Сада, на десетине девојчица и дечака заволети и фубал и Нови Сад.

 

 

Извор: https://www.instagram.com/fudbalski_savez_ns/

ОБЈАВЉЕНО: 19. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!