ФУТСАЛЕРИ БЕЧЕЈА ВЕРУЈУ У СЕБЕ ПРЕД СТАРТ ПЛЕЈ ОФА

Толико чекани тренутак се примакао. Плеј оф футсал елите крeће сутра. Бечејци су као основни циљ у актуелној сезони зацртали пласман у плеј оф и испунили су га. Сада треба то надоградити. Ривал у четвртфиналу је Kоњарник. Дужник из другог дела трке за бодове, када су у СЦ „Шумице“ прегазили младиће са Тисе с несхватљивих 6:0. Истина, у првом делу првенства било је 5:0 за Бечејце, па је из тог разлога неизвесност око резултата разумљива.

– Шансе за полуфинале су пола-пола. Инспирација појединаца може да пресуди, као и спортска срећа. Очекујем тврда оба окршаја, и можда падне одлука у „мајсторици“, остаје помало закопчан у прогнози тренер Бечејаца Игор Шошо.

Ситуација око играчког кадра Бечејаца се полако поправља. Срђан Голуб, после лекарских испитивања, се укључио у рад. Тренира и Марко Живкуцин, мада још увек није у потпуности санирао повреду. Верује се да ће бити спреман и Борис Бодоњи, који је доживео повреду главе у последњем окршају лигашког дела против Лознице.

– Знамо колико вредимо и колико смо труда уложили током актуелне сезоне, па је логично што то сада желимо да наплатимо. Било је утакмица где смо изгубили наивно бодове и очекујемо да нам се сада то врати. Спортска срећа је увек потребна. Знамо коликоје ривал моћан, јер смо на својој кожи то осетили, али ни они неће моћи то да понове. Нисмо калкулисали током лигашког дела, па нећемо ни сада. Можда изгледа препотентно, али путујемо у Београд да бисмо већ на старту плеј офа доказали квалитет и све оверили у суботу крај Тисе, а онда ћемо мислити на Лозницу, са којом смо доказали да можемо равноправно да сеносимо, непоправљиви је оптимиста голман Бечејаца Сава Вадаски.

Сутрашња утакмица у СЦ „Шумице“ игра се од 21 сат, а реванш у Бечеју је на програму у суботу од 19 сати.

Аутор: В. Јанков

Фото (В. Јанков): Поново једни против других: Са утакмице Бечеј – Kоњарник јесанас крај Тисе

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 26. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!