ФУТСАЛЕРИ БЕЧЕЈА ЗАБЕЛЕЖИЛИ У НОВОМ САДУ ПОБЕДОНОСНИ ХЕТ-ТРИК

Футсалери Бечеја 2003 предвођени капитеном Марком Новаковићем стигли су до треће узастопне победе у новој прволигашкој сезони. „Жртва“ за победоносни хет-трик био је новајлија Нови Сад. Коначних 8:1 (3:1) у корист младића са Тисе све казује, а блистао је Новаковић са „покером“ у мрежи домаћина.

Изабраници тренера Игора Шоша су, стичесе утисак, на време постизали голове и максимално искористили бројчану предност у играчком кадру. Јер, домаћин је у погону имао само осморицу играча, а Бечејци 11, па су могли чешће да ротирају играче, што је у футсалу, поред квалитета, врло битан фактор.

Срђан Голуб је атрактивним голом под пречку у шестом минуту начео ривала, Стефан Станојевић је три минута касније повећао вођство на 2:0, да би домаћин преко Боснића у 15. минуту постигао почасни погодак. Марко Новаковић је започео своју голгетерску серију у 18, наставио за хет-трик у 22. и 27, а завшио „покером“ у 33. минуту. У међувремену, гол су постогао Дејан Јовановић (28.), а коначан резултат поставио је Александар Мадић у последњем минуту игре.

Убедљива победа омогућила је Бечејцима да самаксималних девет бодова буду лидери на табели испред актуелног освајача „дупле круне“ Лозничана са истим бројем бодова, али нешто слабијом гол разликом.

Нови Сад – Бечеј 2003 1:8 (1:3)

Нови Сад. Спортска дворана СПЦ Војводина. Гледалаца: 100, Судије: Никола Рабреновић и Предбаг Лазаревић (обојица из Београда). Стрелци: Боснић у 15. минуту за Нови Сад, а Голуб у 6, Станојевић у 9, Новаковић у 18, 22, 27. и 33,Д. Јовановић у 28. и Мандић у 40. минуту за Бечеј 2003.

Нови сад: ЛАТИНОВИЋ, Д. ПОПОВИЋ, БОСНИЋ, САВКОВИЋ, Б. ПОПОВИЋ, Илић, Ковачевић и Симић.
Бечеј 2003: ЉУБИЋ, Д. ЈОВАНОВИЋ, НОВАКОВИЋ, КРАСНИЋ, БОДОЊИ, Јоргић, Живић, Станојевић, Мандић, И. Јовановић и Голуб.

Капитенска ефикасност Марка Новаковића – фото: В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 16. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!