ФУТСАЛЕРИ БЕЧЕЈА ЗНАЈУ ШТА ИХ ЧЕKА У „МАЈСТОРИЦИ“

Судећи према резултатима прве две четвртфиалне утакмице плеј – офа футсал шампионата, које су завршене идентичним резултатима 5:4 за домаћине, сутрашња „мајсторица“ између Kоњарника и Бечеја 2003 на паркету СЦ „Шумица“ би требало да буде неизвесна. Београђани имају извесну предност због домаћег терена, али…

– Чудан је био наш двомеч са Kоњарником. Ми смо били далеко бољи ривал у Београду, а победили су они. У реваншу смо ми већ у петом минуту имали предност од 4:0, али су они доказали да имају квалитет, јер су успели да се врате, смање на 4:3, и одиграју боље од нас. Испада да, што се игре тиче, домаћи терен није нека предност. Међутим, трећа утакмица ће бити нешто сасвим ново. Зависи ко ће се боље снаћи. Лично, имам проблема с повредом. Да се игра у суботу вероватно би успео да се опоравим, а велико је питање хоћу ли моћи да помогнем сутра увече, вели први стрелац Бечејаца ове сезоне са 21 голом Марко Новаковић.

После двомеча, потврдила се прогноза тренера Бечејаца Игора Шоша да су шансе за пролаз у полуфинале 50:50. Знају Бечејци да их сутра чека „пакао“ са трибина, али њих интересује само дешавање на паркету. У оба окршаја ривали су били изузетно коректни и то је најважније.

– Знамо шта нас чека у „мајсторици“, неће нити лако, али верујем да можемо до полуфинала. Умор нас је стигао, али надам се да ни ривал није у бољем стању. У последње три одигране утакмице постигао сам четири гола, вратио ми се голгетерски инстикт и било би добро да тако остане, додаје Срђан Голуб.

Знајући да су момци са Тисе екипа која има најмањи број тренинга у актуеној сезони, јасно је да им ритам играња, среда – субота – среда, не одговара. Али, изазов је пласман у полуфинале плеј – офа, па је сигурно да ће извући из себе и последњи атом снаге у жељи да стигну до победе. Током лигашког дела шампионата нису бии миљеници спортске среће, па се уздају у то да ће им се сада осмехнути.

Аутор: В. Јанков

Фото (В. Јанков): Срђан Голуб (плави дрес) је вратио голгетерску форму

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 03. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!