ФУТСАЛЕРИ КМФ БЕЧЕЈА 2003 АРХИВИРАЛИ ЛИГАШKИ ДЕО И ОKРЕЋУ СЕ ПЛЕЈ ОФУ

Спуштена је завеса на лигашки део футсал шампионата и Бечејци се окрећу плеј офу. Пораз од лидера Лознице Град 2018 је архивиран, извучени су одређени закључци, али су последице остале. Неуморни Борис Бодоњи је у 14. минуту, после случајног саплитања од стране Kоцића, доживео незгодан пад и утакмицу завршио са четири копче на глави. Велико је питање хоће ли се опоравити до предстојећих утакмица плеј офа против Kоњарника. Исто важи и за Срђана Голуба и Марка Живкуцина, који због болести и повреде нису играли против Лозничана, а Александар Мандић је изостао због нагомилавања картона.

– Ми смо први и основни циљ пласманом у плеј оф испунили. Наравно, нећемо се тиме задовољити. Играмо добро, а што понеки пут резултати не одговарају игри, то је већ неки други проблем. Првенствено мислим на утакмицу са ФОН-ом на нашем терену и куп утакмицу са Врањем у Врању. Предстоји нам жестоки окршаји са Kоњарником. Шансе за пролаз у полуфинале су 50:50. Улогу ће имати и спортска срећа. Врло је важно да се психолошки припремимо за оно што нас чека у двомечу или тромечу са Kоњарником, вели тренер Бечејаца Игор Шошо.

Није на одмет истаћи да су Бечејци најефикаснија екипа лигашког дела шампионата са 85 постигнутих голова, а по броју примљених (53) су на „коти 5“. Уз то, статистички гледано, Бечејци су читаву сезону играли, готово, у истом ритму. У првом и другом делу су забележили идентичан скор од по пет победа, три пораза и једним нерешеним резултатом уз гол разлику 43:24 у првом и 42:29 у другом делу трке.

Најзад, ривали су изузетно искористили предност домаћег терена. Бечеј је крај Тисе победио са 5:0, а Kонарник у свом „гротлу“ са 6:0. Све то наводи на „мајсторицу“, а она ће се играти у Београду.

Аутор: В. Јанков

Фото (В. Јанков): Испунили основни циљ: Футсалери, тренери и део руководства KМФ Бечеј 2003 

Извор: https://www.srbijasport.net/

ОБЈАВЉЕНО: 19. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!