ГАЋИНОВИЋ: УГОВОР ВАЛИДАН ДО 15. ЈУНА

Стратег Панчеваца оставља све опције отворене

Прича да фудбалски стручњак Владимир Гаћиновић одлази из панчевачког Железничара, а да на његово место из Сурдулице и тамошњег Радника по избореном опстанку у Mоцарт Бет Суперлиги стиже Славољуб Ђорђевић, наследила је претходну, по којој ће уместо тренерског вука из Требиња на клупу новајлије у друштву најбољих да заседне досадашњи кормилар сада већ прволигаша Младости ГАТ-а Ненад Лалатовић.

Тим поводом огласио се Гаћиновић, који је недавно завршену сезону маестрално кренуо у Новом Пазару, да би је после кратког излета до црногорског Дечића на исти начин завршио у Панчеву.

„Круже разне дезинформације како ће уговор бити раскинут. Мој уговор је валидан до 15. јуна, ту сам тренер још неколико дана. Ако нема договора око наставка, сарадњу завршавамо. Значи, ништа не прекидамо. Провео сам у Железничару прелепа два и по месеца. Остварили смо заиста историјски резултат. Откако је фудбалска лопта стигла у Панчево, такав успех се није десио. Овде ће се следеће сезоне играти суперлигашки фудбал“, каже у даху Гаћиновић.

Уз његов Железничар, до елите је из Moцарт Бет Прве лиге стигао београдски ИМТ, као још један дебитант у најјачем домаћем рангу. Графичар и Инђија поклекли су у баражу од Радника, односно Радничког из Ниша.

„Презадовољан сам оствареним за кратко време. Практично смо у осам утакмица завршили посао, експресно. Желим да захвалим играчима. Они су најзаслужнији, уз мој струцни штаб. Такође, велико хвала свим људима с којима сам сара]ивао у клубу. Драго ми је што смо остварили снове многих генерација Панчеваца“, поносан је 57-годишњи тренер на време проведено у Железничару.

По свему судећи, спреман је за ново поглавље у каријери.

„Чекамо неке нове тренерске изазове“, поручује Владимир Гаћиновић.

ОБЈАВЉЕНО: 06. 06. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!